Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 克 蛤蜊 ,吐完沙,洗净沥干
- 10 克 葱 ,切葱花
- 20 克 姜 ,切片
- 70 克 料酒
- 1 小撮 盐
- 250 克 丝瓜 ,去皮切小滚刀块
- 5 克 油
- 200 克 猪肉肉糜
- 300 克 番茄 ,切小块
- 200 克 毛豆 ,去壳
- 500 克 水 ,烧汤用
- 40 克 生抽
- 10 克 糖
- 5 克 盐
- 500 克 带皮五花肉 ,切大块(3×3厘米)
- 250 克 水
- 30 克 冰糖
- 15 克 老抽
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 3975.3 kJ / 951 kcal
- Protein
- 53.6 g
- Sacharidy
- 35.7 g
- Tuk
- 65.7 g
- Nasycený tuk
- 20.7 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 2064.9 mg