Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
80
g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
nebo 80 g sera grana padano, pokrojonego na 3 cm kawałki - 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki
- 200 - 250 g kurek, świeżych, oczyszczonych
- 250 g ryżu do risotto, np. arborio
- 80 g białego wina, wytrawnego
- 560 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
nebo 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- natka pietruszki, świeża, świeża, posiekana, do posypania
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1759.1 kJ / 420.4 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Sacharidy
- 57.2 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto z cukinii
45 min
Risotto z cukinią i serem feta
30 min
Risotto szparagowe
20 min
Risotto ze szpinakiem i z suszonymi pomidorami
45 min
Risotto z gruszkami i serem gorgonzola
50min
Risotto z parmezanem
30 min
Szafranowe risotto ze szparagami
35min
Risotto z boczniakami i szampanem
35min
Tagliatelle z zielonymi szparagami
40 Min
Risotto z grzybami
1h 5min
Tagliatelle z sosem kurkowym
35min
Risotto z krewetkami
45 min