Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g cukinii, pokrojonej na kawałki
- 50 g cebuli, przekrojonej na pół
- 1 ząbek czosnku
- 25 g masła
- 25 g oliwy z oliwek
- 320 g ryżu do risotto, np. arborio
- 70 g białego wina, wytrawnego
- 680 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
nebo 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 100 g sera feta, pokrojonego w 1 cm kostkę
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 10 liści bazylii, świeżych, posiekanych
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1921.8 kJ / 459 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto z boczkiem i pieczarkami
40min
Risotto z kurkami
35min
Risotto z zielonym groszkiem i boczkiem
35min
Risotto z boczkiem i cukinią
40min
Risotto z cukinii
45 min
Risotto z burakami i balsamico
40min
Risotto szparagowe
20min
Risotto ze szpinakiem i z suszonymi pomidorami
45 min
Risotto z gruszkami i serem gorgonzola
50min
Szafranowe risotto ze szparagami
35min
Risotto z groszkiem i miętą
40min
Risotto dyniowe z boczkiem
35min