Kompatibilní verze
Garam-Masala-Hähnchen mit Reis
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Reis
- 300 g Reis, parboiled
- 1300 g Wasser
- 1 TL Salz
- 20 g Olivenöl
Garam-Masala-Gewürzmischung
- 1 EL schwarze Pfefferkörner
- 1 EL Koriandersamen
-
1
EL Kreuzkümmel, ganz
nebo 1 EL Kümmelsamen - ½ TL Muskat, gemahlen
- ½ TL Nelken, gemahlen
- 2 ½ EL Kardamom, gemahlen
- 2 EL Currypulver
Garam-Masala-Hähnchen
-
400
g geschälte Tomaten
nebo 400 g Tomaten, geviertelt - 80 g Sauerrahm
- 50 g Butter, in Stücken
- 30 g Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 600 g Hühnerbrust, ohne Haut, in Würfeln (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2320 kJ / 555 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Schnelles Thai-Hähnchen-Curry mit Basmati-Reis
30 min
Butter Chicken mit Kürbis und Basmati-Wildreismischung
1h
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
45 min
Spaghetti Carbonara
25 min
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30 min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
45 min
Marokkanisches Huhn mit Couscous
45 min
Brisket mit Backerdäpfel und zweierlei Dips
24 Std.
Ingwer-Knoblauch-Hendl mit Basmatireis
1h 30 min
Lasagne
1 godz. 45 min
Kichererbsen Masala
45 min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar) mit Erdäpfelpüree
1h 15min