Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto

Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto

4.3 7 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 45min.
4 Portionen

Suroviny

  • Wasser
    1700 g
  • Salz
    2 ½ TL
  • Olivenöl
    25 g
Salbeipesto und Vorbereitung Schwammerl
  • Pinienkerne (siehe Tipp)
    50 g
  • frische Schwammerl (z. B. Steinpilze oder Kräuterseitlinge)
    500 g
  • Hartkäse z.B. Parmesan oder Montello, in Stücken
    80 g
  • Olivenöl
    90 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    2
  • frische Salbeiblätter
    60 g
  • frische Minzeblättchen
    25 g
  • frische Petersilienblätter
    35 g
  • Salz
    1 TL
Tagliatelle mit Schwammerlragout
  • Tagliatelle
    350 g
  • Schalotten halbiert
    60 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Weißwein
    100 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr für die Dekoration
    ½ TL
  • frische Kräuter gehackt, zur Dekoration
  • Hartkäse in Splittern, zur Dekoration

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 962 mg
Protein 27 g
Kalorie 3730 kJ / 893 kcal
Tuk 50 g
Vláknina 9.5 g
Nasycený tuk 10 g
Sacharidy 76 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...