Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 400 g heurige Erdäpfel, ungeschält, gut gewaschen, in Spalten
- 100 g Zucchini, in Würfeln
- 100 g Tomaten, in Würfeln
- 100 g Zuckererbsenschoten
- 4 Knoblauchzehen, angedrückt
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 EL Olivenöl
- 2 Saiblinge, ausgenommen, im Ganzen (à ca. 250 g)
- ½ Bio-Zitrone, in Scheiben, halbiert
- 6 Stängel frische Kräuter (Thymian, Petersilie, Rosmarin)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2235 kJ / 533 kcal
- Protein
- 56 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 6.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20 Min
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1h 5min
Saibling mit Wurzelgemüse und Erdäpfelstampf
1h
Dorsch-Curry
35min
Menü: Kräutersaibling im Gemüsepackerl; Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
55min
Gedämpfter Kräutersaibling mit Erdäpfeln & Eierschwammerln
1h
Lachsforelle auf Salatbett mit Orangendressing
40min
Hühnerfilets mit Erdbeersalsa
55min
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45min
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45min
Zandergulasch
45min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 Min