Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g queijo parmesão
- 600 g água
- 1 c. chá de sal marinho
- 160 g batatas, descascadas e cortadas em cubos pequenos
- 70 g leite
- 60 g manteiga
- 20 g açúcar
-
15
g fermento biológico fresco
nebo 2 c. chá de fermento biológico seco - 280 g farinha de trigo
- 1 ovo médio, mais 1 gema para pincelar
- 100 g linguiça calabresa defumada, cortada em pedaços
- 50 g requeijão cremoso
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 669 kJ / 160 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 155 mg
Alternativní recepty
Pão recheado com abobrinha e tomate seco
Žádné hodnocení
Bolo nega maluca
1h 5min
Torta rápida de linguiça e queijo Minas
1h 20min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1u. 45min
Creme de milho verde
25min
Polenta
40min
Pastel de carne
3hod. 15min
Kibe assado
1h 20min
Esfiha de carne fechada
2h 20 min
Calabresa acebolada
20 min
Requeijão Cremoso
1hod. 30min
Bolo de milho cremoso
45min