Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- manteiga, q. b. para untar
- 30 g queijo parmesão
- 600 g água
- 1 c. chá de sal marinho
- 160 g batatas, descascadas e cortadas em cubos pequenos
- 70 g leite
- 20 g açúcar
-
15
g fermento biológico fresco
nebo 2 c. chá de fermento biológico seco - 280 g farinha de trigo
- 1 ovo médio, mais 1 gema para pincelar
- 100 g linguiça calabresa defumada, cortada em pedaços
- 50 g requeijão cremoso
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 669 kJ / 160 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 155 mg
Alternativní recepty
Feijão tropeiro
13h 15min
Curau de milho verde
30min
Torta rápida de linguiça e queijo Minas
1 godz. 20 min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1 Std. 45 Min
Creme de milho verde
25min
Massa para coxinha
30min
Pastel de carne
3 godz. 15 min
Kibe assado
1 godz. 20 min
Esfiha de carne fechada
2 Std. 20 Min
Batatinhas em vinagrete
40min
Requeijão Cremoso
1 Std. 30 Min
Bolo de milho cremoso
45min