Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g manteiga
- 30 g banha de porco
- 410 g farinha de trigo
- 100 g água gelada
- 25 g cachaça
- 1 ½ c. chá de sal
- 3 ramos de salsinha fresca, apenas as folhas
- 50 g azeitona verde, sem caroço
- 100 g cebola
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 2 c. chá de colorau
- 30 g vinho branco seco
- 1 pitada de pimenta do reino em pó
- 400 g carne moída
- óleo, q. b. para fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 924 kJ / 221 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 164 mg
Alternativní recepty
Canjica
13h 35min
Biscoito goiabinha
45 min
Escondidinho de carne seca
1 Std. 55 Min
Torta rápida de linguiça e queijo Minas
1 Std. 20 Min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1 godz. 45 min
Bife a rolê com arroz ao vapor
1h 40min
Creme de milho verde
25min
Kibe assado
1 Std. 20 Min
Empadão do mar
1 godz. 35 min
Pão de batata recheado
1h 25min
Esfiha de carne fechada
2h 20min
Bolinha de mandioca recheada
45 min