
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g cebola
- 30 g azeite
- 350 g carne moída
- 1 c. sopa orégano seco
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada pimenta do reino em pó
- 20 g suco de limão
- ½ c. chá de tahine
- 250 g tomates maduros e cortados em cubos pequenos
- 250 g leite
- 70 g óleo de girassol mais q. b. para untar
- 1 c. chá de açúcar
-
15
g fermento biológico fresco
nebo 1 ½ c. chá de fermento biológico seco - 500 g farinha de trigo mais q. b. para enfarinhar
- farinha de trigo q. b. para enfarinhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 186 kcal / 778 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 21 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 21 mg
Alternativní recepty
Biscoito goiabinha
45min
Escondidinho de carne seca
1hod. 55min
Torta rápida de linguiça e queijo Minas
1hod. 20min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1hod. 45min
Coxinha de frango
1hod. 45min
Creme de milho verde
25min
Massa para coxinha
30min
Pastel de carne
3hod. 15min
Kibe assado
1hod. 20min
Pão de batata recheado
1hod. 25min
Bolinha de mandioca recheada
45min
Requeijão Cremoso
1hod. 30min