
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La garniture
-
20
g d'estragon frais équeuté
nebo 20 g d'oignons de printemps coupés en tronçons (4 cm) - 80 g de coeurs d'artichaut à l'huile égouttés
- 100 g de ricotta, frais
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
La ballotine de poulet et la sauce au poivron rouge
- 3 escalopes de poulet, sans peau (env. 180-200 g chacune)
- 1400 - 1500 g d'eau environ, à ajuster si besoin
- 30 g de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)
- 2 poivrons rouges coupés en deux et épépinés
- 4 gousses d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- ¼ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 420 kcal / 1756 kJ
- Protein
- 52 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 188 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce hollandaise
25min
Antonio Bachour: Tartelettes au pudding chocolat caramel (métrique)
6hod. 10min
Meringues fantômes
12hod. 25min
Fraises sous-vide avec mousse au chocolat blanc
2hod.
Saumon teriyaki sous-vide
1hod. 20min
Pain au lait (TM5/6 Metric)
2hod. 20min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
Žádné hodnocení
Ratatouille
40min
Fond de volaille
45min
Sauce béarnaise
15min
Gâteau au chocolat et au caramel
2hod.
Poulet à la sauce au poivron rouge et couscous de courgette et feta
55min