Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La garniture
-
20
g d'estragon frais, équeuté
nebo 20 g d'oignons de printemps, coupés en tronçons (4 cm) - 80 g de coeurs d'artichaut à l'huile, égouttés
- 100 g de ricotta, frais
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
La ballotine de poulet et la sauce au poivron rouge
- 3 escalopes de poulet, sans peau (env. 180-200 g chacune)
- 1400 - 1500 g d'eau environ, à ajuster si besoin
- 30 g de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)
- 2 poivrons rouges, coupés en deux et épépinés
- 4 gousses d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- ¼ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1756 kJ / 420 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 188 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sorbet aux fruits
10 min.
Poulet cuit à la moutarde au miel et sa purée d'ail et de chou-fleur
50min
Bûche de Noël 'Forêt noire'
1 godz. 30 min
Meringues fantômes
12hod. 25min
Sauce béarnaise
20p
Dorer 250 g d'échalotes
Žádné hodnocení
Mayonnaise
5 min.
Mousse au chocolat glacée
Žádné hodnocení
Raviolis vapeur au porc et au chou
1h 35min
Filet de porc à la sauce moutarde
35p
Sauce au poivre vert
20p
Baguette
3h 45 min