Kompatibilní verze
Mélange à pâtisserie pour cake aux canneberges et au chocolat
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de farine de blé
- 70 g de sucre
- 100 g d'amandes, avec peau
- 50 g de noisettes
- 200 g de grains de blé
- 2 sachets de levure déshydratée
- 20 g de poudre de cacao
- ½ c. à café de sel
- 100 g de chocolat fondant, en morceaux
- 80 g de canneberges déshydratées
- 60 g de flocons d'avoine
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 730 kJ / 174 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolognaise au soja
40min
Soupe épicée aux lentilles à la Marocaine
40min
Goulash de pommes de terre
1h
Pizza sauce poivron rouge, épinards et oeufs
1h 45min
Pain complet, tartinade et boulettes de poulet
Žádné hodnocení
Sauce BBQ
20min
Asperges et œufs pochés sous-vide
1h 20min
Ficelles croustillantes au chocolat
55min
Poulet cuit à la tapenade et purée de pommes de terre aux oignons caramélisés
2h 15 min.
Cheesecake cuit
3h 10 min.
Cassolette de crevettes et vermicelles
30min
Pâte de base pour pain
24u. 5min