Mélange à pâtisserie pour cake aux canneberges et au chocolat

Mélange à pâtisserie pour cake aux canneberges et au chocolat

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 15min.
25 tranches

Suroviny

  • 400 g de farine de blé
  • 70 g de sucre
  • 100 g d'amandes, avec peau
  • 50 g de noisettes
  • 200 g de grains de blé
  • 2 sachets de levure déshydratée
  • 20 g de poudre de cacao
  • ½ c. à café de sel
  • 100 g de chocolat fondant en morceaux
  • 80 g de canneberges déshydratées
  • 60 g de flocons d'avoine

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 tranche

Protein 5 g
Kalorie 730 kJ / 174 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 3.4 g
Sacharidy 25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...