
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 steaks de boeuf (env. 180-200 g chacun, 3 cm d’épaisseur)
- 2 c. à café de sel
- ¾ c. à café de poivre moulu
- 4 brins de thym frais
- 1400 g d'eau environ, à ajuster si besoin
- 30 g de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)
- 50 g d'échalotes
- 1 - 2 brins d'estragon frais
- 50 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin blanc
- 200 g de beurre en morceaux et 1 c. à soupe pour saisir les filets
- 4 jaunes d'oeufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 698 kcal / 2926 kJ
- Protein
- 46 g
- Tuk
- 56 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Sodík
- 93 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carottes glacées au miel
30min
Poivrons farcis "Jack O'Lantern"
1hod. 30min
Pain de viande "pieds d'Halloween"
1hod. 30min
Oeufs farcis "yeux rouges"
40min
Lait au grué de cacao (Métrique)
10min
Steaks sauce au parmesan poivrée et pommes de terre au roquefort
50min
Salade de scampis et de mangue (sans gluten)
Žádné hodnocení
Sauce béarnaise
20min
Fond de volaille
45min
Sauce à la moutarde et à l'aneth
2hod. 15min
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45min
Salade de brocolis avec poivrons rouges et noix de pin (TM5/6 Metric)
10min