Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 steaks de boeuf (env. 180-200 g chacun, 3 cm d’épaisseur)
- 2 c. à café de sel
- ¾ c. à café de poivre moulu
- 4 brins de thym frais
- 1400 g d'eau environ, à ajuster si besoin
- 30 g de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)
- 50 g d'échalotes
- 1 - 2 brins d'estragon frais
- 50 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin blanc
- 200 g de beurre, en morceaux et 1 c. à soupe pour saisir les filets
- 4 jaunes d'oeufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2926 kJ / 698 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 56 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 93 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brittle de noix
1h 30 min
Éplucheur Casserole de patates douces
1u. 20min
Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM5)
2u.
Sauce béarnaise
20min
Bœuf Wellington (Ben) Métrique
10h 10min
Steak de filet de bœuf et son beurre à l'ail et aux aux fines herbes
2h 15min
Margarita
10min
Sauce à la moutarde et à l'aneth
2h 15min
Ketchup de tomates
1h 15min
Steak au Poivre
20min
Steaks sauce au parmesan poivrée et pommes de terre au roquefort
50min
Côtes levées aigres-douces (TM5/6 Metric)
30min