Steak de bœuf sous-vide, sauce béarnaise

Steak de bœuf sous-vide, sauce béarnaise

4.7 11 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
4 portions

Suroviny

  • 4 steak de bœuf (env. 180-200 g chacun, 3 cm d’épaisseur)
  • 2 c. à café de sel
  • ¾ c. à café de poivre moulu
  • 4 brins de thym frais
  • 1400 g d'eau environ, à ajuster si besoin
  • 30 g de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)
  • 50 g d'échalotes
  • 1 - 2 brins d'estragon frais
  • 50 g de vin blanc sec
  • 1 c. à soupe de vinaigre de vin blanc
  • 200 g de beurre en morceaux et 1 c. à soupe pour saisir les filets
  • 4 jaunes d'œufs

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 93 mg
Protein 46 g
Kalorie 2926 kJ / 698 kcal
Tuk 56 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 32 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...