Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de grains de poivre noir
- 500 - 600 g de filet mignon découpé en 4 steaks
- 60 g de bouillon de boeuf
- 40 g de brandy
- 60 g de crème double (env. 48% M.G.)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 50 g de beurre, en cubes
- 1 pincée de sel, selon votre goût
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2301 kJ / 550 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto de tomates et poitrine de poulet farcie à la ricotta et au citron
45 min
Pain de viande
1 godz. 20 min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1 godz.
Tartelettes filo aux fraises et au fromage de chèvre
30 min
Pizza aux boulettes de viande à la sauce rouge épicée, Scamorza et poivrons
Žádné hodnocení
Filet de bœuf farci et son glaçage à la grenade
1h 45min
Chilli con carne
40min
Blancs de poulet à la pizzaiola
55min
Poulet à la sauce au poivron rouge et couscous de courgette et feta
55min
Cheesecake glacé
3h
Chili de boeuf et feta au citron
45 min
Steaks sauce au parmesan poivrée et pommes de terre au roquefort
50min