Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de grains de poivre noir
- 500 - 600 g de filet mignon découpé en 4 steaks
- 60 g de bouillon de boeuf
- 40 g de brandy
- 60 g de crème double (env. 48% M.G.)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 50 g de beurre, en cubes
- 1 pincée de sel, selon votre goût
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2301 kJ / 550 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4 Std. 25 Min
Salade de scampis et de mangue (sans gluten)
Žádné hodnocení
Steak de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20 min
Mojito à la grenade
10 Min
Sauce hollandaise
25min
Sauce béarnaise
15 Min
Burger de saumon farci au gruyère et sa salade
1 godz. 5 min
Roulés de dinde et purée de pois à la menthe
35 Min
Tomates cerises farcies au fromage de chèvre et au prosciutto
1h 30 min
Cheesecake glacé
3h
Poulet farci aux cranberries et au camembert
45 Min
Mojito à la fraise
10 Min