Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vulling
-
20
g verse dragon, alleen de blaadjes
nebo 20 g lente-ui, in stukken (4 cm) - 80 g artisjokharten, op olie, uitgelekt
- 100 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
Kip pakketje met rode paprika saus
- 3 kippenborsten, ontveld en ontbeend (ong. 180-200 g / stuk)
- 1400 - 1500 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 2 rode paprika's, gehalveerd, zaadjes verwijderd
- 4 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- ¼ tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1756 kJ / 420 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 188 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Peren in rode wijn
3h 20min
Karamel varkensvlees
45 Min
Kruidenvinaigrette
Žádné hodnocení
Fruitige saladedressing
5 Min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Ijs van amarenakersen
8 Std. 10 Min
Romige erwtensoep
40 Min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 Min
Crème karamel (flan)
5 godz. 30 min
Balletjes in Spaanse saus
55 min