
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g uien in stukken
- 1 tl zout en iets meer om af te kruiden
- 20 g verse dille
- 20 g verse peterseliebladeren
- 40 g ciderazijn
- 80 g graanmosterd
- 3 varkenskoteletten (ong. 180 g / stuk - 1,5 cm dik)
- 1300 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 40 g crème fraîche, 15% v.g
- gemalen peper volgens eigen smaak
- 80 g knolselderij geschild
- 2 groene appels
- 150 g witloof
- 1 el zonnebloemolie
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 443 kcal / 1857 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 488 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Žádné hodnocení
Appelmoes
20min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4hod.
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8hod. 45min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2hod. 20min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2hod. 10min
Vislasagne met asperges en prei
1hod. 30min
Steak Stroganoff
45min
Confituur van ananas en gember
40min
Krokante olijven
1hod. 30min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1hod. 10min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1hod. 10min