Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g uien, in stukken
- 1 tl zout, en iets meer om af te kruiden
- 20 g verse dille
- 20 g verse peterseliebladeren
- 40 g ciderazijn
- 80 g graanmosterd
- 3 varkenskoteletten (ong. 180 g / stuk - 1,5 cm dik)
- 1300 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 40 g crème fraîche, 15% v.g
- gemalen peper, volgens eigen smaak
- 80 g knolselderij, geschild
- 2 groene appels
- 150 g witloof
- 1 el zonnebloemolie
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1857 kJ / 443 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 488 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20 phút
200 g prei fruiten
20min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 godz. 45 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 godz. 10 min
Sous-vide teriyaki zalm
1 Std. 20 Min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Gestoomde spiegeleieren
15min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45 min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 godz.