Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g uien, in stukken
- 1 tl zout, en iets meer om af te kruiden
- 20 g verse dille
- 20 g verse peterseliebladeren
- 40 g ciderazijn
- 80 g graanmosterd
- 3 varkenskoteletten (ong. 180 g / stuk - 1,5 cm dik)
- 1300 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 40 g crème fraîche, 15% v.g
- gemalen peper, volgens eigen smaak
- 80 g knolselderij, geschild
- 2 groene appels
- 150 g witloof
- 1 el zonnebloemolie
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1857 kJ / 443 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 488 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
200 g prei fruiten
20 λεπτ.
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Rundvlees Stroganoff
1ωρ.
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10 min
200 g ui fruiten
20 λεπτ.
Yoghurt met appel en bosbessen
12h 40 min
Peren in rode wijn
3hod. 20min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10 min
Karamel varkensvlees
45 λεπτ.
Vanille yoghurt
12h 20min