Zařízení & příslušenství
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
Příprava 15min.
Celkový 8hod. 45min.
4 porties
Suroviny
-
olijfolie20 g
-
rode uien in vier gesneden200 g
-
wortelen in schijfjes (0.5 cm)120 - 150 g
-
selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)50 - 70 g
-
rode wijn80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)4
-
verse rozemarijn2 tl
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
89 mg
Protein
33 g
Kalorie
2505 kJ /
598 kcal
Tuk
48 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
19 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous-vide koken
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Bouillabaisse
Žádné hodnocení
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min.
Spek en fontina gerolde pizza
Žádné hodnocení
Gewone yoghurt
14hod.
Yoghurt met kokosnoot
12hod. 15min.
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12hod. 20min.
Soja yoghurt
12hod. 15min.
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min.
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Žádné hodnocení
Yoghurt met appel en bosbessen
12hod. 40min.
Yoghurt met rode vruchten
12hod. 20min.
Mayonaise
5min.