Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olijfolie
- 200 g rode uien, in vier gesneden
- 120 - 150 g wortelen, in schijfjes (0.5 cm)
- 50 - 70 g selderstengel, in dunne stukken (0.5 cm)
- 80 g rode wijn
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 4 varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)
- 2 tl verse rozemarijn
- 1300 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2505 kJ / 598 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 48 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 89 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steak tartaar
30min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Chocolade broodpudding
1 Std. 25 Min
Margarita van komkommer en chilipeper
Žádné hodnocení
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Žádné hodnocení
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Aardbeienjam
1 Std. 5 Min
Sabayon (Zabaglione)
15min