
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olijfolie
- 200 g rode uien in vier gesneden
- 120 - 150 g wortelen in schijfjes (0.5 cm)
- 50 - 70 g selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)
- 80 g rode wijn
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 4 varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)
- 2 tl verse rozemarijn
- 1300 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 598 kcal / 2505 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 48 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Sodík
- 89 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gevulde vis
1hod. 50min
Champagne en bessen trifle
3hod. 40min
Beef Wellington
10hod. 10min
Hollandaisesaus
15min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Žádné hodnocení
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2hod. 40min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2hod. 45min
200 g prei fruiten
20min
200 g ui karameliseren
40min
Pâté in korst
10hod.
Steak tartaar
30min