Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
TM6

Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn

3.7 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 20 g olijfolie
  • 200 g rode uien, in vier gesneden
  • 120 - 150 g wortelen, in schijfjes (0.5 cm)
  • 50 - 70 g selderstengel, in dunne stukken (0.5 cm)
  • 80 g rode wijn
  • 1 tl zout
  • ½ tl gemalen peper
  • 4 varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)
  • 2 tl verse rozemarijn
  • 1300 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
  • 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)

Nutriční hodnoty
na 1 portie
Kalorie
2505 kJ / 598 kcal
Protein
33 g
Sacharidy
5 g
Tuk
48 g
Nasycený tuk
19 g
Vláknina
2.4 g
Sodík
89 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty