
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 克 清酒
- 2 大匙 味醂
- 1 大匙 糖
- 1 大匙 日式醬油
- 15 克 味噌
- 1 根 牛蒡 去皮切絲(約100克)
- 1 茶匙 蜂蜜
- ½ 茶匙 白芝麻
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 90 kcal / 378 kJ
- Protein
- 1.302 g
- Tuk
- 0.746 g
- Sacharidy
- 15.921 g
- Vláknina
- 1.733 g