Zařízení & příslušenství
榨菜肉絲麵
Příprava 10min.
Celkový 50min.
2 人份
Suroviny
-
榨菜 切絲150 克
-
水 (含浸泡及煮麵用)1700 克
-
米酒2 茶匙
-
梅花肉 切絲 (約0.5公分×5公分)300 克
-
醬油1 大匙
-
糖10 克
-
油10 克
-
蒜頭10 克
-
薑 切絲5 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鹽 (可省略)¼ 茶匙
-
高湯塊2 塊
-
家常麵150 克
-
蔥 切蔥花10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 2 人份
Sodík
7331.2 mg
Protein
80.2 g
Kalorie
5933.4 kJ /
1419.5 kcal
Tuk
58.1 g
Vláknina
8.5 g
Nasycený tuk
177.6 g
Sacharidy
138.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品X李易
4 Recipes
Tchaj-wan
Tchaj-wan