蔥花玉子牛蓋飯
TM5 TM6

蔥花玉子牛蓋飯

4.6 (21 hodnocení)

Suroviny

  • 15 克 油
  • 120 克 洋蔥 ,切絲
  • 250 克 火鍋牛肉片 ,切片(長約5公分)
  • 15 克 味醂
  • 20 克 醬油
  • 10 克 米酒

蒸煮

  • 2 顆 蛋 ,帶殼洗淨 (室溫)
  • 200 克 白米 ,洗淨,瀝乾
  • 1200 克 水
  • 25 克 蔥 ,切蔥花

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
4253.5 kJ / 963.8 kcal
Protein
35.3 g
Sacharidy
90.9 g
Tuk
49.4 g
Nasycený tuk
297.9 g
Vláknina
1.6 g
Sodík
665.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty