蔥花玉子牛蓋飯

蔥花玉子牛蓋飯

4.6 21 rating
Příprava 10min.
Celkový 45min.
2 人份

Suroviny

  • 15 克
  • 洋蔥 切絲
    120 克
  • 火鍋牛肉片 切片(長約5公分)
    250 克
  • 味醂
    15 克
  • 醬油
    20 克
  • 米酒
    10 克
蒸煮
  • 帶殼洗淨 (室溫)
    2 顆
  • 白米 洗淨,瀝乾
    200 克
  • 1200 克
  • 切蔥花
    25 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 665.7 mg
Protein 35.3 g
Kalorie 4253.5 kJ / 963.8 kcal
Tuk 49.4 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 297.9 g
Sacharidy 90.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...