Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 克 油
- 120 克 洋蔥 ,切絲
- 250 克 火鍋牛肉片 ,切片(長約5公分)
- 15 克 味醂
- 20 克 醬油
- 10 克 米酒
蒸煮
- 2 顆 蛋 ,帶殼洗淨 (室溫)
- 200 克 白米 ,洗淨,瀝乾
- 1200 克 水
- 25 克 蔥 ,切蔥花
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 4253.5 kJ / 963.8 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Sacharidy
- 90.9 g
- Tuk
- 49.4 g
- Nasycený tuk
- 297.9 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 665.7 mg