Gelatina de frambuesa con sandía y jarabe de hibisco

Gelatina de frambuesa con sandía y jarabe de hibisco

4.2 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 10min.
8 raciones

Suroviny

  • 500 g de frambuesas frescas
  • 125 g de azúcar
  • agua hasta llegar a 500 g
  • 2 g de agaragar
  • 100 g de agua
  • 400 - 600 g de pulpa de sandía
  • 2 cucharadas de flores de hibisco secas

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 6 mg
Protein 2 g
Kalorie 559 kJ / 141 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 32 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...