Kompatibilní verze
Gelatina de frambuesa con sandía y jarabe de hibisco
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de frambuesas frescas
- 125 g de azúcar
- agua hasta llegar a 500 g
- 2 g de agaragar
- 100 g de agua
- 400 - 600 g de pulpa de sandía
- 2 cucharadas de flores de hibisco secas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 559 kJ / 141 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aceite con tomates secos, romero y tomillo
15min
Tortillas canarias de carnaval
45 min
Gominubes de limón
1h 35min
Macedonia al vacío
2 godz.
Crème Brûlée vegana
4h 45min
Fresas y gelatina con bebida láctea
12 godz. 15 min
Geoda cake
4 godz.
Arroz con leche
40min
Cóctel de martini con rooibos especiado
1h 30min
Kakigori de melón
4 Std. 20 Min
Fresas en gelatina de té
5 Std. 35 Min
Mazamorra de quinoa (pudin de quinoa)
40min