Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

4.4 27 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 25min
4 portions

Suroviny

  • dried spaghetti (10 minutes cooking time)
    300 g
  • water
    1650 g
  • olive oil
    20 g
  • fine sea salt
    2 ¼ - 3 ¼ tsp
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    60 g
  • pecorino cheese (volitelně) cut in pieces (2 cm)
    30 g
  • shallot (30 g), halved
    1
  • pancetta
    150 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • ground black pepper
    2 pinches
  • medium eggs
    3
  • egg yolk from medium egg
    1

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 314 kcal / 751 kJ
Protein 27 g
Tuk 43 g
Sacharidy 63 g
Vláknina 63 g
Nasycený tuk 18 g
Sodík 1287 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...