Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs

Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs

4.0 62 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • plum tomatoes large, halved
    8
  • garlic cloves (volitelně) sliced
    2
  • fine sea salt plus extra for sprinkling and seasoning
    ½ tsp
  • sourdough bread
    4 slices
  • fresh thyme leaves
    3 sprigs
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling
    30 g
  • water
    1300 g
  • large eggs room temperature
    4
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 20.5 g
Kalorie 1954 kJ / 465 kcal
Tuk 16 g
Sacharidy 57.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...