Zařízení & příslušenství
Slow-cooked Pærer i rødvin
Příprava 15min.
Celkový 5hod.
4 portioner
Suroviny
-
rødvin750 g
-
vandportvin100 g
-
vand250 g
-
sukker350 g
-
kanelstænger2
-
stjerneanis2
-
appelsinskal (1 cm x 3-4 cm)2 stykker
-
pærer (ca. 180 g hver), skrællet4
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
12 mg
Protein
2 g
Kalorie
2645 kJ /
631 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
116 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slow cook med knivdække
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Skumfiduser med vaniljesmag
2hod. 15min.
Chokoladecreme
1hod. 20min.
Kaffesmåkager
Žádné hodnocení
Tiramisusmåkager
Žádné hodnocení
Æble-ingefærfigurer
Žádné hodnocení
Passionsfrugtkage med fersken
Žádné hodnocení
Mascarpone-karamelkage
4hod. 30min.
Chokoladesnitter med puffet hvede
Žádné hodnocení
Vegansk no bake-kiwikage
Žádné hodnocení
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Žádné hodnocení
Fersken i hvidvinssirup
Žádné hodnocení
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Žádné hodnocení