Slow-cooked Pærer i rødvin

Slow-cooked Pærer i rødvin

5.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 5hod.
4 portioner

Suroviny

  • rødvin
    750 g
  • portvin
    100 g
    vand
  • vand
    250 g
  • sukker
    350 g
  • kanelstænger
    2
  • stjerneanis
    2
  • appelsinskal (1 cm x 3-4 cm)
    2 stykker
  • pærer (ca. 180 g hver), skrællet
    4

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 12 mg
Protein 2 g
Kalorie 2645 kJ / 631 kcal
Tuk 0 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 116 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše