Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 280 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 250 g de farine d'épeautre complète
- 200 g de farine mi-blanche
- 1 ½ de c. à café de sel
- 100 g de noisettes
Le façonnage
- 1 c. à soupe de farine mi-blanche
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1380 kJ / 330 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Pain d'épeautre pur
11 godz.
Pain bis en cocotte
2u. 25min
Petits pains du 1er août
1h 10 min
Pain tessinois
1u. 50min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Pain d'épeautre et de blé
12h
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Pain de seigle valaisan
10 Std.
Cake au citron
1h 5 min
Pain paysan
3 Std.
Tresse bernoise
1h 45 min