Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 280 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 250 g de farine d'épeautre complète
- 200 g de farine mi-blanche
- 1 ½ de c. à café de sel
- 100 g de noisettes
Le façonnage
- 1 c. à soupe de farine mi-blanche
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1380 kJ / 330 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Pain croustillant
1j
Pain d'épeautre et de blé
12h
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Pain aux graines de lin
1h 30min
Riz au lait et compote de pruneaux
55min
Focaccia aux tomates cerises
2h
Confiture avec sucre gélifiant
30min
Petits pains au seigle
12h
Petits pains au lait
2 Std. 5 Min
Houmus
10 min
Pain paysan
3h
Pain d'épeautre pur
11 Std.