Pain d’épeautre aux noisettes

Pain d’épeautre aux noisettes

4.6 12 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 50min.
10 tranches

Suroviny

La pâte
  • 280 g d'eau
  • ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
  • 250 g de farine d'épeautre complète
  • 200 g de farine mi-blanche
  • 1 ½ de c. à café de sel
  • 100 g de noisettes
Le façonnage
  • 1 c. à soupe de farine mi-blanche

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Protein 11.1 g
Kalorie 1380 kJ / 330 kcal
Tuk 10 g
Sacharidy 47 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...