
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 280 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 250 g de farine d'épeautre complète
- 200 g de farine mi-blanche
- 1 ½ de c. à café de sel
- 100 g de noisettes
Le façonnage
- 1 c. à soupe de farine mi-blanche
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 330 kcal / 1380 kJ
- Protein
- 11.1 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 47 g
Alternativní recepty
Pain ciabatta
1hod. 45min
Petits pains aux fruits
3hod. 5min
Pain bis en cocotte
2hod. 25min
Pain rustique
2hod.
Pains de Saint-Gall
26hod. 30min
Pain de seigle valaisan
10hod.
Pain d'épeautre et de blé
12hod.
Pain aux graines de lin
1hod. 30min
Pain d'épeautre pur
11hod.
Pain paysan
3hod.
Pain tessinois
1hod. 50min
Tresse bernoise
1hod. 45min