Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 280 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 250 g de farine d'épeautre complète
- 200 g de farine mi-blanche
- 1 ½ de c. à café de sel
- 100 g de noisettes
Le façonnage
- 1 c. à soupe de farine mi-blanche
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1380 kJ / 330 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Pain d'épeautre pur
11hod.
Pain complet sans gluten
4 Std.
Pain complet
4 Std.
Pain d'épeautre et de blé
12 godz.
Pain de seigle valaisan
10 Std.
Pain paysan
3j
Pain aux graines de lin
1h 30min
Petits pains au seigle
12 godz.
Tresse russe aux canneberges
3j
Pain croustillant
1 Std.
Tresse bernoise
1h 45min
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min