
Kompatibilní verze
Riz au lait et compote de pruneaux
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Riz au lait
- 1 gousse de vanille
- ½ c. à café de sucre
- 1 pincée de sel
- 1000 g de lait
- 220 g de riz, blanc, rond (pour dessert) (pour riz au lait)
Compote de pruneaux
- 800 g de pruneaux frais ou congelés, décongelés, coupés en deux et dénoyautés
- 60 g d'eau
- 60 g de sucre gélifiant (2:1)
- ¼ de c. à café de cannelle moulue (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 505.7 kcal / 2116 kJ
- Protein
- 12.9 g
- Tuk
- 9.3 g
- Sacharidy
- 94.5 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Sodík
- 145.6 mg
Alternativní recepty
Gâteau à l'Ovo
55 min
Tarte aux pruneaux (2 portions)
55 min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 min
Confiture d'abricot pour les provisions
55 min
Salade de crudités
10 min
Séré aux herbes
10 min
Crème glacée aux fruits
5 min
Cake aux baies
1 h 15 min
Cake aux branches
1 h 10 min
Polenta tessinoise
45 min
Focaccia aux tomates
40 min