Kompatibilní verze
Riz au lait et compote de pruneaux
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Riz au lait
- 1 gousse de vanille
- ½ c. à café de sucre
- 1 pincée de sel
- 1000 g de lait
- 220 g de riz, blanc, rond (pour dessert) (pour riz au lait)
Compote de pruneaux
- 800 g de pruneaux, frais ou congelés, décongelés, coupés en deux et dénoyautés
- 60 g d'eau
- 60 g de sucre gélifiant (2:1)
- ¼ de c. à café de cannelle moulue (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2116 kJ / 505.7 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 94.5 g
- Tuk
- 9.3 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 145.6 mg
Alternativní recepty
Crêtes de coq
24h
Gratin de l’armailli
50min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55min
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
1 Std. 10 Min
Nœud au lard
2h 10min
Sbrinz râpé
5min
Panure
5min
Sauce automnale
10min
Polenta
1h
Biberlis d'Appenzell
2u. 20min
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min