Kompatibilní verze
Riz au lait et compote de pruneaux
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Riz au lait
- 1 gousse de vanille
- ½ c. à café de sucre
- 1 pincée de sel
- 1000 g de lait
- 220 g de riz, blanc, rond (pour dessert) (pour riz au lait)
Compote de pruneaux
- 800 g de pruneaux, frais ou congelés, décongelés, coupés en deux et dénoyautés
- 60 g d'eau
- 60 g de sucre gélifiant (2:1)
- ¼ de c. à café de cannelle moulue (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2116 kJ / 505.7 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 94.5 g
- Tuk
- 9.3 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 145.6 mg
Alternativní recepty
Crème glacée aux fruits
5 Min
Salade de crudités
10 Min
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40 Min
Tartare de légumes
25 Min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55min
Couscous de chou-fleur
10 Min
Salade de carottes
15 Min
Tarte au vin cuit
45 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 Min
Focaccia aux tomates
40 Min
Tresse au beurre à 6 brins
2 Std. 35 Min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min