Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 sardine fresche intere eviscerate e pulite(da 15 cm)
- 5 cucchiaini di olio extravergine di oliva (½ cucchiaino per foglio)
- 5 cucchiaini di sale grosso (½ cucchiaino per foglio)
- 600 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1042 kJ / 249 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Branzino al sale aromatico
55 min
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 Min
Spiedini di polpo e patate
1 Std. 30 Min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Zuppa di merluzzo e cozze
50min
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
1 Std.
Filetti di rombo in salsa di noci
2 Std. 30 Min
Sarde a beccafico
35min
Pizza Gourmet al nero di seppia moscardini e seppioline
3 Std. 20 Min
Pesce spada con fagiolini e olive
40min