Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 pomodoro secco sott'olio, sgocciolati
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 300 g di acqua
- 450 g di ricciola a pezzi (2,5 cm circa)
- 100 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 1 cucchiaino colmo di capperi sotto sale, dissalati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1267 kJ / 303 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 27.7 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata al sale
40 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 min
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1 Std.
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1 godz. 10 min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Involtini di spigola
40 Min
Dentice agli agrumi
45 Min
Alici ripiene al Varoma
50 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Insalata di calamari e pesche
40 Min