Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 pomodoro secco sott'olio, sgocciolati
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 300 g di acqua
- 450 g di ricciola a pezzi (2,5 cm circa)
- 100 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 1 cucchiaino colmo di capperi sotto sale, dissalati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1267 kJ / 303 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 27.7 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Calamari ripieni su crema di pane
1 Std. 10 Min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Marinatura al lime, zenzero e menta
15min
Dentice agli agrumi
45 min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Spigola con uvetta e pinoli
45 min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Pesce spada agrumato
35min
Involtini di pesce spada e melanzane
1h 20 min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20 min