
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 pomodoro secco sott'olio sgocciolati
- 1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di patate pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 300 g di acqua
- 450 g di ricciola a pezzi (2,5 cm circa)
- 100 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 1 cucchiaino colmo di capperi sotto sale dissalati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 303 kcal / 1267 kJ
- Protein
- 27.8 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 27.7 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cous cous con moscardini e olive
1hod.
Orata al sale
40min
Moscardini al limone
30min
Spigole all'acqua pazza
30min
Zuppa di funghi e pescatrice
45min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Calamari alla napoletana
40min
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50min
Dentice agli agrumi
45min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min