Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di radice fresca di zenzero + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 fette di tonno fresco (1000 g peso netto), 2-3 cm di spessore
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 500 di acqua
- 350 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 1 melagrana, i chicchi sgranati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2540 kJ / 607 kcal
- Protein
- 56.1 g
- Sacharidy
- 25.8 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Pesce spada all'arancia
40 min
Filetti di salmone con crema di zucca
35min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 min
Spiedini di salmone con salsa miele e zenzero (per 2 persone) (senza glutine)
40 min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10min
Spada alle erbe con olive
40 min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min