Tonno allo zenzero e melagrana

Tonno allo zenzero e melagrana

4.3 30 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 30 g di radice fresca di zenzero + q.b.
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 2 fette di tonno fresco (1000 g peso netto), 2-3 cm di spessore
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 500 di acqua
  • 350 g di patate pelate e a dadini (1 cm)
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline lavate
  • 1 melagrana i chicchi sgranati

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 56.1 g
Kalorie 2540 kJ / 607 kcal
Tuk 31 g
Vláknina 2.7 g
Sacharidy 25.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...