
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di radice fresca di zenzero + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 fette di tonno fresco (1000 g peso netto), 2-3 cm di spessore
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 500 di acqua
- 350 g di patate pelate e a dadini (1 cm)
- 1 rametto di timo fresco le foglioline lavate
- 1 melagrana i chicchi sgranati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 607 kcal / 2540 kJ
- Protein
- 56.1 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 25.8 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40min
Filetti di salmone con crema di zucca
35min
Pesce spada all'arancia
40min
Rombo pomodoro e nocciole
1hod.
Salmone all'arancia e pistacchi
40min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Branzino al lime e pistacchi
30min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min