Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cipolle a fette (0.5 mm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di gamberi crudi sgusciati, privati del filo intestinale
- 150 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 15 g di aceto balsamico
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- glassa di aceto balsamico, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 816 kJ / 195 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 12.2 g
- Tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesce spada alla ghiotta
40 min
Insalata di calamari al limone
35 min
Cozze al vino bianco
40 min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Zuppetta di crostacei
40 min
Cozze allo zafferano
55 min
Gamberoni zafferano e arancia
30 min
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Scampi alla busara
35 min
Calamaretti ai pistacchi
30 min
Finocchi e gamberi allo zafferano
35 min