Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cipolle a fette (0.5 mm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di gamberi crudi sgusciati, privati del filo intestinale
- 150 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 15 g di aceto balsamico
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- glassa di aceto balsamico, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 816 kJ / 195 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 12.2 g
- Tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gamberi insaporiti
15min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30 min
Merluzzo pere e noci
35min
Gamberoni zafferano e arancia
30 min
Anelli di totano in umido
30 min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min
Tartine estive
4h
Mazzancolle alle albicocche
30 min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Seppioline al vino bianco
25 min
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40min