Gamberi al balsamico

Gamberi al balsamico

4.0 67 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 200 g di cipolle a fette (0.5 mm)
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di gamberi crudi sgusciati privati del filo intestinale
  • 150 g di fagioli cannellini in scatola sgocciolati e sciacquati
  • 15 g di aceto balsamico
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • glassa di aceto balsamico a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 11.5 g
Kalorie 816 kJ / 195 kcal
Tuk 10.6 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 12.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...