Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 15 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio, senz'anima (volitelně)
- 40 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
- 1 pizzico di sale
- 15 - 20 pomodorini secchi sott'olio, a striscioline
Terminare la preparazione
- 750 g di acqua
- 5 g di sale
- 240 g di riso basmati (cottura 10-12 minuti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2448 kJ / 585 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 69.8 g
- Tuk
- 29.3 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di quinoa con zucchine e carote in salsa agrodolce
1 godz. 35 min
Riso integrale alla cantonese
1h 20min
Riso cantonese allo zenzero
35min
Insalata di anguria e finocchi
20min
Purè di carciofi e tofu
20min
Insalata di riso nero al profumo di cannella
45 Min
Riso basmati integrale con sgombro, pomodorini secchi e pistacchi
45 Min
Riso basmati con tofu e asparagi verdi
40min
Insalata di riso basmati
55 Min
Insalata di riso nero
1h
Riso basmati e seitan con citronette al limone
40min
Insalata in bicchiere raw
15min