Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 250 g di mozzarella di bufala a pezzi
- 60 g di cipollotto bianco
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di zucchine a dadini (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 6 - 8 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
-
2 - 3
rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
nebo 1 cucchiaino di maggiorana secca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1616 kJ / 386 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 44.8 g
- Tuk
- 18.6 g
Alternativní recepty
Pizza di patate alle verdure
2u.
Pizza ai peperoni
1 Std. 55 Min
Pizza frescolina
1h 40min
Pizza quattro stagioni
1h 30 min
Pizza alla romana
1h 40min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Pizza bianca alla rucola
1h 35min
Pizza alle verdure
2h 5 min
Pizza prosciutto e funghi
1u. 45min
Pizza diavola
1u. 45min
Pizza capricciosa
1h 35min
Pizza Margherita e basilico
2h 10min