Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 250 g di mozzarella di bufala a pezzi
- 60 g di cipollotto bianco
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di zucchine a dadini (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 6 - 8 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
-
2 - 3
rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
nebo 1 cucchiaino di maggiorana secca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1616 kJ / 386 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 44.8 g
- Tuk
- 18.6 g
Alternativní recepty
Pizza frescolina
1h 40min
Pizza quattro stagioni
1 godz. 30 min
Focaccia croccante
2 godz. 10 min
Pizza ai peperoni
1 Std. 55 Min
Pizza alle verdure
2 godz. 5 min
Pizza prosciutto e funghi
1h 45min
Pizza bianca alla rucola
1 godz. 35 min
Pizza alla romana
1h 40min
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Pizza capricciosa
1 godz. 35 min
Pizza Margherita e basilico
2 godz. 10 min