Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 30 g di olive nere denocciolate
-
30
g di Provolone a pezzi (circa 1-2 cm)
nebo 30 g di provola affumicata a pezzi (circa 1-2 cm) - 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio
- 100 g di pomodori ciliegino senza semi a metà
- 2 - 3 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di zucchine a pezzi (circa 1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2071 kJ / 495 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Sacharidy
- 78.7 g
- Tuk
- 15.7 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Focaccia con patate e rosmarino
2 Std. 35 Min
Calzone
2 Std. 50 Min
Focaccia a sorpresa
2 godz.
Focaccia alle olive
2 godz.
Focaccia croccante
2 godz. 10 min
Focaccia al rosmarino
2óra 30p
Panini al latte con cioccolato
4 godz. 40 min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 Std. 45 Min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50min
Focaccia pugliese
1u. 10min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min