Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 30 g di olive nere denocciolate
-
30
g di Provolone a pezzi (circa 1-2 cm)
nebo 30 g di provola affumicata a pezzi (circa 1-2 cm) - 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio
- 100 g di pomodori ciliegino senza semi a metà
- 2 - 3 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di zucchine a pezzi (circa 1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2071 kJ / 495 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Sacharidy
- 78.7 g
- Tuk
- 15.7 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane scugnizzo
2h
Corona di pan di pizza
4h
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Focaccia croccante
2h 10min
Focaccia alle olive
2h
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Focaccia tramezzino
2 Std. 5 Min
Pan coniglio
5 godz. 5 min
Nodini mediterranei
3h 50min
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min