Bignè alla crema di funghi e speck

Bignè alla crema di funghi e speck

4.0 15 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 35min.
60 pezzi

Suroviny

  • 1 dose di pasta choux come da Libro "Le mie ricette con Bimby"
  • 60 g di cipolla in quarti
  • 100 g di speck a cubetti
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di funghi champignon a fette
  • 50 g di latte
  • 120 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 50 g di farina
  • 1 pizzico di noce moscata grattugiata
  • 1 cucchiaino di prezzemolo fresco tritato
  • 10 g di burro

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 9.9 g
Kalorie 979 kJ / 234 kcal
Tuk 14.8 g
Vláknina 1.7 g
Sacharidy 16.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...