
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de bonito fresco sin piel ni espinas en dados de 2-3 cm
- 1 diente de ajo
- 50 g de cebolleta en trozos (parte blanca)
- 6 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 40 g de pan rallado
- 1 huevo
- 50 g de tomate frito estilo casero
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 60 g de aceitunas verdes sin hueso
- 2 pimientos del piquillo en dados de 1 cm
- 40 g de pepinillos en vinagre
- 60 g de jamón curado en dados pequeños (aprox. 5 mm)
- 300 g de agua
- 500 g de cubitos de hielo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 163 kcal / 683 kJ
- Protein
- 22.6 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Sodík
- 651.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paté de higaditos al oporto con higos
5 godz. 15 min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1 godz.
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Soldaditos de Pavía
1 godz. 10 min
Bacalao espiritual
45 min
Pudin de perdiz
26 godz. 15 min
Croquetas de salmón
9 godz. 15 min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1 godz.
Dip de sardinillas con tomate
5 min
Bonito en escabeche
24 godz. 25 min
Pudin de bacalao
2 godz. 30 min
Bacalao al horno estilo mediterráneo
1 godz. 30 min