Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de bonito fresco sin piel ni espinas en dados de 2-3 cm
- 1 diente de ajo
- 50 g de cebolleta en trozos (parte blanca)
- 6 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 40 g de pan rallado
- 1 huevo
- 50 g de tomate frito estilo casero
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 60 g de aceitunas verdes sin hueso
- 2 pimientos del piquillo en dados de 1 cm
- 40 g de pepinillos en vinagre
- 60 g de jamón curado en dados pequeños (aprox. 5 mm)
- 300 g de agua
- 500 g de cubitos de hielo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 683 kJ / 163 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 651.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Concentrado de caldo de pescado
30 min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min
Pastel de cabracho
2u. 50min
Calamares en su tinta
1h 5 min
Caballa en escabeche de verdura y fresas
26 Std. 10 Min
Concentrado de caldo de carne
45 min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30 min
Galantina de pollo con yogur al eneldo
3h 25min
Rollo de bonito
1h 10 min
Bonito en escabeche
24h 25 min
Mermelada de naranja y zanahoria
40 min
Marmitako
40 min