Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de bonito fresco sin piel ni espinas en dados de 2-3 cm
- 1 diente de ajo
- 50 g de cebolleta en trozos (parte blanca)
- 6 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 40 g de pan rallado
- 1 huevo
- 50 g de tomate frito estilo casero
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 60 g de aceitunas verdes sin hueso
- 2 pimientos del piquillo en dados de 1 cm
- 40 g de pepinillos en vinagre
- 60 g de jamón curado en dados pequeños (aprox. 5 mm)
- 300 g de agua
- 500 g de cubitos de hielo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 683 kJ / 163 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 651.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puerros en vinagreta
30 Min
Huevas en escabeche de tomate
12h 30min
Pudin de bonito y piquillos
5 Std. 10 Min
Terrina de pavo con dátiles y nueces
1h
Pudin de pescado
2 Std. 15 Min
Bonito en escabeche
24hod. 25min
Pudin de bacalao
2 Std. 30 Min
Galantina de pollo con yogur al eneldo
3h 25min
Paté de higaditos al oporto con higos
5h 15min
Empanada de cebolla roja, morcilla y manzana
1 Std. 45 Min
Ventresca de bonito con salsa de soja, jengibre y ajos
1h
Fiambre de pollo con pistachos
40 λεπτ.