![Fiambre de bonito fresco con encurtidos Fiambre de bonito fresco con encurtidos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f0f4d76d-3d0c-46b2-969f-b5c220bce367/Derivates/7e07134b-3e92-4930-aa10-b3a2f3a82998.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de bonito fresco sin piel ni espinas en dados de 2-3 cm
- 1 diente de ajo
- 50 g de cebolleta en trozos (parte blanca)
- 6 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 40 g de pan rallado
- 1 huevo
- 50 g de tomate frito estilo casero
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 60 g de aceitunas verdes sin hueso
- 2 pimientos del piquillo en dados de 1 cm
- 40 g de pepinillos en vinagre
- 60 g de jamón curado en dados pequeños (aprox. 5 mm)
- 300 g de agua
- 500 g de cubitos de hielo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 683 kJ / 163 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 651.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minipastel de pescado y marisco
40 мин.
Bombones de oricios
4 godz. 20 min
Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro
34 Std.
Galantina de pollo con yogur al eneldo
3h 25 min
Milhojas de ibéricos con salsa de membrillo
1 godz.
Mermelada agridulce de tomate
30 min
Paté de higaditos al oporto con higos
5h 15min
Dulce de membrillo casero
7h
Tartaletas de pimientos confitados
45 min
Rollo de bonito
1 godz. 10 min
Pudin de pescado
2h 15min
Bonito en escabeche
24 Std. 25 Min