Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 hojas de gelatina
- 1000 g de tomate maduro, pelado y sin semillas
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de vinagre balsámico
- 100 g de cebolla roja en trozos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 180 g de berenjena en dados de 0.5 cm
- 100 g de pimiento verde en brunoise
- 100 g de pimiento rojo en brunoise
- 200 g de calabacín en dados de 0.5 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 397 kJ / 94 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 3.9 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 114.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pudin de bonito y piquillos
5h 10min
Galletas saladas de pistacho
30 min
Terrina de verano
24h 20min
Canelones de confit de pato
1h
Terrina de pavo con frutos secos
1h
Berenjenas rellenas de pulpo y pera con salsa romesco
1h 40min
Bolitas de queso con frutos secos
30 min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1 godz. 10 min
Bombones de cherry al pesto
1h
Ensalada de lentejas y coliflor asada
1h
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1h