Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 hojas de gelatina
- 1000 g de tomate maduro, pelado y sin semillas
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de vinagre balsámico
- 100 g de cebolla roja en trozos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 180 g de berenjena en dados de 0.5 cm
- 100 g de pimiento verde en brunoise
- 100 g de pimiento rojo en brunoise
- 200 g de calabacín en dados de 0.5 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 397 kJ / 94 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 3.9 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 114.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50min
Choux de trucha ahumada
1 Std. 20 Min
Corona ratatouille
2 Std.
Bombones de cherry al pesto
1 Std.
Minitartaletas de espinaca y alcachofa
20 min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1 Std. 30 Min
Milhojas de manzana con crema de canónigos y nueces
15 min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min
Pera en hojaldre y ensalada con roquefort y nueces
45 Min
Pastel crujiente de puerros con salmón
45 Min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 min
Minitostas de falso tartar de tomate
20 min