
Kompatibilní verze
Cebollas Fuentes de Ebro rellenas de ternasco de Aragón
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de carne de cordero (Ternasco de Aragón) en trozos de aprox. 3 cm
- 6 cebollas Fuentes de Ebro (aprox. 1 kg)
- 80 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 50 g de azúcar
- 2 cucharaditas de sal
- 4 - 6 pellizcos de pimienta molida
- 1 diente de ajo
- 60 g de zanahoria en trozos
- 1 trozo de apio
- 80 g de champiñones frescos
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 60 g de jamón curado en dados
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 6 lonchas de queso de Tronchón
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 391 kcal / 1637 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 26.7 g
- Sacharidy
- 22.8 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Nasycený tuk
- 9.2 g
- Sodík
- 757.8 mg
Alternativní recepty
Pie relleno de pavo y verduras
1hod. 45min
Quiche de sardinas
50min
Crema de hummus con mejillones
30min
Truchas con verduras y salsa holandesa
50min
Rape con salsa de carabineros
50min
Callos a la madrileña
1hod. 50min
Aleta de ternera rellena con puré de patatas
55min
Estofado de ternera con tortellini
1hod.
Pollo campero asado con patatas y brócoli
2hod.
Redondo de ternera al whisky con patatas
2hod. 40min
Ternera estofada con ñoquis
1hod. 30min
Canelones de ave Rossini
1hod. 40min