Kompatibilní verze
Cebollas Fuentes de Ebro rellenas de ternasco de Aragón
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de carne de cordero (Ternasco de Aragón) en trozos de aprox. 3 cm
- 6 cebollas Fuentes de Ebro (aprox. 1 kg)
- 80 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 50 g de azúcar
- 2 cucharaditas de sal
- 4 - 6 pellizcos de pimienta molida
- 1 diente de ajo
- 60 g de zanahoria en trozos
- 1 trozo de apio
- 80 g de champiñones frescos
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 60 g de jamón curado en dados
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 6 lonchas de queso de Tronchón
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1637 kJ / 391 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 22.8 g
- Tuk
- 26.7 g
- Nasycený tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 757.8 mg
Alternativní recepty
Pizza con patatas, boletus y salchichas frescas
3 Std. 50 Min
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1h 50 min
Pastel de pollo al estilo italiano
2sa
Pato a las cinco especias con champiñones, verduras orientales y arroz
1 godz. 5 min
Menú: Boeuf bourguignon y bizcocho de limón
2 godz. 40 min
Croquetas de pulpo a la gallega
9 godz.
Curry en polvo etíope (Berbere)
5 min
Crema de calabaza y langostinos
45 min
Berenjenas rellenas de pulpo y pera con salsa romesco
1hod. 40min
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1h
Baklava cheesecake
10 Std. 30 Min
Empanada de zamburiñas
1sa 20 dk