![Cebollas Fuentes de Ebro rellenas de ternasco de Aragón Cebollas Fuentes de Ebro rellenas de ternasco de Aragón](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/83d1a249-cb99-4b78-9b85-4059fafba926/Derivates/5fcba79a-7b54-4556-ab42-4fd66b9d4c47.jpg)
Kompatibilní verze
Cebollas Fuentes de Ebro rellenas de ternasco de Aragón
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de carne de cordero (Ternasco de Aragón) en trozos de aprox. 3 cm
- 6 cebollas Fuentes de Ebro (aprox. 1 kg)
- 80 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 50 g de azúcar
- 2 cucharaditas de sal
- 4 - 6 pellizcos de pimienta molida
- 1 diente de ajo
- 60 g de zanahoria en trozos
- 1 trozo de apio
- 80 g de champiñones frescos
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 60 g de jamón curado en dados
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 6 lonchas de queso de Tronchón
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1637 kJ / 391 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 22.8 g
- Tuk
- 26.7 g
- Nasycený tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 757.8 mg
Alternativní recepty
Crema de calabaza y langostinos
45 Min
Mero asado con carabineros y ragú de setas
40min
Ternera guisada con setas frescas (Cocción lenta)
2sa 20 dk
Cordero confitado con especias navideñas y miel
1h 45min
Corona con verduras asadas
1h 40 min
Rancho aragonés
1h 30min
Garbanzos con oreja
1h 15min
Cazuelitas de pilotetes de San Esteban
1 Std. 10 Min
Hojaldres de puerro e hinojo con queso de cabra
45 Min
Caldereta de mejillones
45 Min
Minipastel de pescado y marisco
40min
Vichyssoise de guisantes con chispa
40min