Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de berberechos frescos
- 1 ¾ cucharaditas de sal
- 200 g de mantequilla en trozos pequeños de 1-2 cm y congelada
- 200 g de harina
- 90 g de agua fría
- 20 g de aceite de oliva
- 400 g de puerro en rodajas de 1 cm
- 40 g de vino blanco seco
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 50 g de nata
- 3 pellizcos de pimienta blanca molida
- 1 huevo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1653 kJ / 394 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 28.3 g
- Nasycený tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 281.7 mg
Alternativní recepty
Pastel de cabracho
2h 50min
Boletus confitados
30 min
Frixuelos rellenos de merluza y gambas
2 Std.
Atún Wellington con salsa de piquillos
2 godz. 20 min
Tarta de romanescu y roquefort (Tarte au chou romanesco et Roquefort)
1 Std. 10 Min
Penca de acelga rebozada rellena de bechamel, crema de aceite de oliva, hongo laminado y polvo de ibérico.
9 godz. 45 min
Espárragos blancos frescos gratinados
1 Std.
Cocochas y rúcula en tempura con salsa de piquillos
45 Min
Rollo de bonito
1 Std. 10 Min
Miniquiches de lombarda con queso de cabra
1 Std.
Casadielles de dulce de manzana con avellanas
10h 15min
Porrusalda con calabaza
50 min