Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 2 spicchi di aglio
- 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pangrattato
- 3 uova
- 140 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2646.9 kJ / 632.2 kcal
- Protein
- 49.7 g
- Sacharidy
- 28.6 g
- Tuk
- 34.2 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 2041.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli di ricotta e asparagi con riccioli di tuorlo (senza glutine)
2 Std.
Spezzatino di vitello e carciofi (per 2 persone)
50min
Panettone con fichi e noci
7h 30min
Colomba pasquale alle mandorle
1h
Tacchino ripieno
1 Std. 20 Min
Crocchette di gamberoni
10 Std.
Calamari ripieni alla norma
1 Std. 30 Min
Cuori di arancia ripieni di gamberoni
2 Std. 30 Min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Polpette di polpo al profumo di limone e pepe verde
1h
Crocchette di pesce alla menta
10 Std.
Ravioli con ripieno di carne
1h 40min