Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 2 spicchi di aglio
- 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pangrattato
- 3 uova
- 140 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2646.9 kJ / 632.2 kcal
- Protein
- 49.7 g
- Sacharidy
- 28.6 g
- Tuk
- 34.2 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 2041.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta salata di cipolle bianche
1j 25 menit
Tegamini di cipolle e alici
1j
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1j
Torta mimosa gelato
3h 30min
Semifreddo alle amarene sciroppate (per 2 persone)
1 Std. 15 Min
Gratin di cozze con patate e fagioli bianchi
1h 10 min
Torta salata lucana
1h 10 min
Baccalà al forno con broccoli
1j 30 menit
Strüdel all'uva
1j
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35 Min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1j 20 menit
Fritto misto di verdure e baccalà
45 Min