Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 2 spicchi di aglio
- 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pangrattato
- 3 uova
- 140 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2646.9 kJ / 632.2 kcal
- Protein
- 49.7 g
- Sacharidy
- 28.6 g
- Tuk
- 34.2 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 2041.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari ripieni alla norma
1h 30 min
Zucchine ripiene alla marinara
1 godz. 25 min
Tiella barese
1 Std.
Alici marinate sottovuoto
2h 30 min
Alici ripiene
50 min
Trota alla piemontese
1 Std.
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1h 40 min
Manzo con peperoni in salsa piccante
35 Min
Polpettone di manzo ripieno sottovuoto
5h
Cipolle ripiene al prosciutto
1 Std.
Sgombri all'agro
1h 45 min
Lasagne pesce e verdure
1 godz. 50 min