Risotto alla carbonara

Risotto alla carbonara

4.4 194 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod.
4 porzioni

Suroviny

Salsa alla carbonara
  • 110 g di pecorino Romano a pezzi
  • 1 uovo
  • 4 tuorli
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
Risotto
  • 30 g di scalogno
  • 40 g di burro
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
  • 60 g di vino bianco secco
  • 790 g di acqua
  • 1 dado per brodo di carne o vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale a seconda del gusto personale
  • 200 g di guanciale a cubetti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 2118.6 mg
Protein 27.8 g
Kalorie 2970.3 kJ / 710 kcal
Tuk 38.7 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 16.9 g
Sacharidy 65.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...