Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa alla carbonara
- 110 g di pecorino Romano a pezzi
- 1 uovo
- 4 tuorli
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Risotto
- 30 g di scalogno
- 40 g di burro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
- 60 g di vino bianco secco
- 790 g di acqua
- 1 dado per brodo di carne o vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale
- 200 g di guanciale a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2970.3 kJ / 710 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 65.3 g
- Tuk
- 38.7 g
- Nasycený tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 2118.6 mg
Alternativní recepty
Gnocchi delle Valli
1h 30min
Risotto zafferano e speck
35 Min
Manzo insaporito con asparagi
30 Min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 Min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 Min
Costine di maiale in salsa barbecue
35 Min
Pasta alla gricia
30 Min
Purè di patate (TM6)
1 Std.
Risotto zafferano e salsiccia
40 Min
Bucatini con ragù di cotechino e noci
30 Min
Risotto mascarpone e pepe rosa
35 Min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 Min