Risotto alla carbonara

Risotto alla carbonara

4.4 173 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 2hod.
4 porzioni

Suroviny

Salsa alla carbonara
  • di pecorino Romano a pezzi
    110 g
  • uovo
    1
  • tuorli
    4
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
Risotto
  • di scalogno
    30 g
  • di burro
    40 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
    320 g
  • di vino bianco secco
    60 g
  • di acqua
    790 g
  • dado per brodo di carne o vegetale
    1
  • di sale a seconda del gusto personale
    ½ - 1 cucchiaino
  • di guanciale a cubetti
    200 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 710 kcal / 2970.3 kJ
Protein 27.8 g
Tuk 38.7 g
Sacharidy 65.3 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 16.9 g
Sodík 2118.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...