Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a tocchetti
- 150 g di pomodori datterino a metà
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di peperoncino rosso secco
- 320 g di pasta secca, formato a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1715.4 kJ / 410 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 505.8 mg
Alternativní recepty
Farfalle ai peperoni e tonno
50 Min
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40min
Pasta feta e pomodorini
30min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 Min
Spaghettini ai peperoni
50 Min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Pasta alla Norma leggera
1h