Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolla in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di speck a cubetti (5 mm)
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 550 g di acqua
-
1
cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
nebo 1 cucchiaino di paprika dolce - 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 350 g di spaghetti
- 2 - 3 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1247 kJ / 298 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 26.7 g
- Tuk
- 15.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40 Min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Pasta risottata al pomodoro
40 Min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min
Spaghetti al tonno
40 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40 Min
Pasta al pomodoro
55 min
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Spaghetti al pomodoro
30 min
Pasta tonno e olive
35min
Pasta alla bagossa
50min