Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolla in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di speck a cubetti (5 mm)
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 550 g di acqua
-
1
cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
nebo 1 cucchiaino di paprika dolce - 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 350 g di spaghetti
- 2 - 3 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1247 kJ / 298 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 26.7 g
- Tuk
- 15.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta tonno e olive
35min
Spaghetti al pomodoro
30 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Pasta risottata al pomodoro
40min
Pasta al pomodoro
55 Min
Spaghetti al tonno
40min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Penne tonno, pinoli e limone
30 Min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Spaghetti con sugo sfizioso
20min
Spaghetti all'amatriciana
35min