Focaccia di ceci saporita

Focaccia di ceci saporita

4.4 77 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod.
18 fette

Suroviny

  • 240 g di ceci bianchi lessi sgocciolati
    240 g di ceci in scatola, sgocciolati
  • 510 g di acqua
  • 25 g di lievito di birra fresco
    1 bustina di lievito di birra disidratato
  • 150 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 900 g di farina tipo 0
  • 150 g di pancetta di maiale a cubetti
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 8.6 g
Kalorie 1234 kJ / 295 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 2.6 g
Sacharidy 40.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...