Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 150 g di farina
- 75 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno di riso
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pecorino Romano a pezzi
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 30 g di olio di oliva
- 100 g di riso
- 2 uova
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe a piacere
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 866 kJ / 207 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Torta pasqualina
2 Std. 5 Min
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Torta di riso basmati gratinata
1h 5min
Torta di pane salata
55 min
Focaccia al formaggio
55 min
Pandolce genovese
1h 30min
Pansoti in salsa di noci
2h
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50 min
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Panissa
45 min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min