Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 150 g di farina
- 75 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno di riso
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pecorino Romano a pezzi
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 30 g di olio di oliva
- 100 g di riso
- 2 uova
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe a piacere
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 866 kJ / 207 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta pasqualina
2u. 5min
Pandolce genovese
1h 30min
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Torta di riso basmati gratinata
1h 5 min
Torta di patate borgotarese
2h
Torta alle bietole
3 Std.
Focaccia al formaggio
55 min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15 min
Mozzarella in carrozza con puntarelle
5h 35min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Torta salata di bietole
1h
Panissa
45 min