Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
- 190 g di polpa di zucca Kabocha a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di acqua
- 425 g di farina manitoba
- 1 bustina di lievito di birra disidratato (7 g)
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di sale
-
2
rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
nebo 2 rametti di salvia fresca le foglioline - 100 g di Feta (formaggio greco), sbriciolata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1883 kJ / 450 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Focaccia di zucca (TM6)
1h 35min
Treccia alla cannella
3h 10min
Focaccia pugliese
1ωρ. 10 λεπτ.
Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min
Focaccia allo yogurt
3j
Focaccia con salsiccia
1j 50 menit
Focaccia di patate
2h 50min
Crostata con datterini in agrodolce
2j 10 menit
Mezzelune agli spinaci con tacchino e mozzarella
2 Std.
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2j 10 menit
Panini alla zucca
4 Std.
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 Std.