Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
- 190 g di polpa di zucca Kabocha a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di acqua
- 425 g di farina manitoba
- 1 bustina di lievito di birra disidratato (7 g)
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di sale
-
2
rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
nebo 2 rametti di salvia fresca le foglioline - 100 g di Feta (formaggio greco), sbriciolata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1883 kJ / 450 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Panini alla zucca
4 godz.
Focaccia di zucca (TM6)
1h 35min
Focaccia spinaci e olive
1 godz. 30 min
Pane alle banane, miele e mandorle
2h 40min
Brioche alle erbe con verdure grigliate e scamorza
5h 30min
Ghirlanda di pane golosa
2 godz. 45 min
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2 godz. 10 min
Panini alle noci e mandorle (per 2 persone)
1h 40 min
Strudel di broccoletti
1h 40 min
Plumcake salato alla curcuma con quartirolo e olive
1 godz.
Focaccia allo yogurt
3h
Torta di rose salata
4 godz. 15 min