Focaccia di zucca

Focaccia di zucca

4.5 126 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 35min
6 porzioni

Suroviny

  • di olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
    60 g
  • di polpa di zucca Kabocha a pezzi (2-3 cm)
    190 g
  • di acqua
    200 g
  • di farina manitoba
    425 g
  • di lievito di birra disidratato (7 g)
    1 bustina
  • di zucchero
    ½ cucchiaino
  • di sale
    10 g
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    2 rametti
    2 rametti di salvia fresca, le foglioline
  • di Feta (formaggio greco) sbriciolata
    100 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 450 kcal / 1883 kJ
Protein 11 g
Tuk 19 g
Sacharidy 59 g
Vláknina 3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...