Focaccia di zucca

Focaccia di zucca

4.5 138 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 35min.
6 porzioni

Suroviny

  • 60 g olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
  • 190 g di polpa di zucca Kabocha a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di acqua
  • 425 g di farina manitoba
  • 1 bustina di lievito di birra disidratato (7 g)
  • ½ cucchiaino zucchero
  • 10 g di sale
  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    2 rametti di salvia fresca, le foglioline
  • 100 g di Feta (formaggio greco) sbriciolata

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 11 g
Kalorie 1883 kJ / 450 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 59 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...