Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
- 190 g di polpa di zucca Kabocha a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di acqua
- 425 g di farina manitoba
- 1 bustina di lievito di birra disidratato (7 g)
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di sale
-
2
rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
nebo 2 rametti di salvia fresca le foglioline - 100 g di Feta (formaggio greco), sbriciolata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1883 kJ / 450 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Pane alle banane, miele e mandorle
2 godz. 40 min
Biscotti salati di farro e zucca al profumo di timo
1h 10 min
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4h
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2 Std. 10 Min
Focaccia spinaci e olive
1h 30min
Schiacciata con salmone affumicato e bacche di goji
2j 15 menit
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5h
Focaccia allo yogurt
3 Std.
Focaccia di zucca (TM6)
1sa 35 dk
Panini alla zucca
4h
Focaccia pugliese
1h 10 min