Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 380 g di farina integrale 380 w + q.b. per infarinare (vedere variante)
- 50 g di uova
- 10 g di sale
- 12 g di lievito di birra fresco
- 100 g di cubetti di ghiaccio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 55 g di birra fredda
- 10 g di zucchero semolato
Termine della preparazione
- 150 g di pomodorini Pachino IGP, a pezzi piccoli
- sale q.b.
- origano secco q.b.
- 80 g di olive verdi, intere (1 oliva per pizzetta)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 150 g di mozzarella di bufala strizzata e a pezzi piccoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piadine burro e erbe
35min
Barrette biscottate alla frutta
2u. 5min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Focaccia alla farina di farro
2 godz. 30 min
Schiacciata integrale ai pomodori
45 Min
Pane pesto e pomodori
3 godz. 55 min
Torta di riso con salsa dolce di fagioli azuki
8h 30min
Biscottini fantasia
1 godz. 20 min
Piadina integrale al tofu (vegan)
1h 30min
Biscotti croccanti al cioccolato
1 godz. 20 min
Focaccia al farro farcita
3h 45 min
Panini da picnic ai tre gusti
1h 30min