Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 380 g di farina integrale 380 w + q.b. per infarinare (vedere variante)
- 50 g di uova
- 10 g di sale
- 12 g di lievito di birra fresco
- 100 g di cubetti di ghiaccio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 55 g di birra fredda
- 10 g di zucchero semolato
Termine della preparazione
- 150 g di pomodorini Pachino IGP, a pezzi piccoli
- sale q.b.
- origano secco q.b.
- 80 g di olive verdi, intere (1 oliva per pizzetta)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 150 g di mozzarella di bufala strizzata e a pezzi piccoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane all'orzo
2 Std. 45 Min
Pane azzimo
1 Std. 45 Min
Pan brioche integrale
21 Std. 45 Min
Pane alla soia
3h 10min
Panini rosette
23 godz. 20 min
Pizza Margherita
2 Std.
Colomba Vegan
3 Std.
Panini venostani
3 Std.
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5h
Croissant francese
5 Std. 20 Min
Crostata integrale alle fragole
1 Std. 5 Min
Il pane di Altamura
4 godz.