Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Formaggio e impasto
- 200 g di formaggio di montagna (ad es. Etivaz), a pezzi (2 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 400 g di farina bianca
- 100 g di acqua
- 100 g di latte
- 4 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 2 punte di coltello di noce moscata in polvere
Cipolle rosolate
- 160 g di cipolle, a rondelle (2 mm)
- 1 cucchiaio di farina bianca
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 3 cucchiai di burro chiarificato
Finitura
- 2 litri di acqua
- ½ cucchiaio sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3258 kJ / 778 kcal
- Protein
- 33.7 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 37 g
Alternativní recepty
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 min
Hamburger con Coleslaw
40 min
Mousse di tonno
5 Min
Corona dei Re Magi
2 godz. 15 min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1 Std. 30 Min
Knöpfli
50 min
Rösti alla bernese
40 min
Pane all'aglio
15 Min
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1 godz.
Treccia al burro a 6 capi
Žádné hodnocení