Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Formaggio e impasto
- 200 g di formaggio di montagna (ad es. Etivaz), a pezzi (2 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 400 g di farina bianca
- 100 g di acqua
- 100 g di latte
- 4 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 2 punte di coltello di noce moscata in polvere
Cipolle rosolate
- 160 g di cipolle, a rondelle (2 mm)
- 1 cucchiaio di farina bianca
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 3 cucchiai di burro chiarificato
Finitura
- 2 litri di acqua
- ½ cucchiaio sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3258 kJ / 778 kcal
- Protein
- 33.7 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 37 g
Alternativní recepty
Risotto ai pomodori con burrata
30 Min
Torta di pane
1h 20 phút
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 Min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55min
Mississippi Cake chiara
1h 15min
Knöpfli
50 Min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1h 30min
Strudel di mele con salsa alla vaniglia
1h 20 phút
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Polenta ticinese
45min
Pane ticinese
1ωρ. 50 λεπτ.