
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di controfiletto di manzo tagliato a cubetti (circa 4 x 4 cm)
- 250 g di cipollotti tagliati a metà (circa. 3 gambi)
- 100 g di cetriolini sott'aceto sgocciolati
- 2 uova sode
- 1 cipolla tagliata a metà (circa 150-200 g)
- 2 rametti di prezzemolo fresco solo le foglie
- 2 rametti di cerfoglio fresco solo le foglie
- 4 foglie di dragoncello, fresco
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 80 g di ketchup
- 1 cucchiaio di salsa Worcestershire (volitelně)
- 3 cucchiai di capperi sott'aceto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 160 kcal / 670 kJ
- Protein
- 21.3 g
- Tuk
- 5.8 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rösti alla bernese
40min
Insalata di carote con salsa allo yogurt
10min
Salsa all'aglio
15min
Lasagne
2h
Pollo con asparagi e riso
45min
Salsa olandese
30min
Integratore per le difese immunitarie
5min
French Dressing
15min
Gamberi al curry
35min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Knöpfli
50min
Mousse di tonno
5min