Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de almejas venus, pequeñas y frescas (ver tip)
- 1 ½ cdas de sal, y un poco más para sazonar
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 70 g de aceite de oliva
- 100 g de cebolla, en trozos
- 30 g de dientes de ajo, pelados
- 1 cda de pan molido
- 100 g de vino blanco
- 100 g de agua
- 50 g de jugo de limón recién exprimido
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1399 kJ / 333 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 675 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Champiñones salteados al ajillo
25 Min
Ensaladilla rusa
1 Std. 15 Min
Mejillones al vapor (500 g)
20 min
Mejillones al vapor (1000 g)
30 Min
Azúcar glass
5 Min
Sopa de pescado
55 Min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Arroz a la cubana (Hestan Cue™)
1 Std.
Almejas a la marinera
30 Min
Tarta a los tres chocolates
4 Std. 40 Min
Mejillones con salsa de jitomate
45 Min
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1 Std. 30 Min