
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de almejas venus, pequeñas y frescas (ver tip)
- 1 ½ cdas de sal y un poco más para sazonar
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 70 g de aceite de oliva
- 100 g de cebolla en trozos
- 30 g de dientes de ajo pelados
- 1 cda de pan molido
- 100 g de vino blanco
- 100 g de agua
- 50 g de jugo de limón recién exprimido
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 333 kcal / 1399 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 675 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galletas de mantequilla y jarabe de maple
1hod. 30min
Arroz negro con calamares (Hestan Cue™)
40min
Mejillones al vapor (1000 g)
30min
Mejillones al vapor (500 g)
20min
Fumet de pescado y gambas
20min
Almejas a la portuguesa
25min
Lentejas con chorizo
1hod. 30min
Mejillones con salsa de jitomate
45min
Navajas al ajillo
4hod. 40min
Croquetas de jamón serrano
10hod.
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1hod. 40min
Pulpo a feira con cachelos
55min