Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 gambones crudos enteros
- 300 g de almejas frescas
- agua (para cubrir las almejas)
- 2 cucharaditas de sal
- 4 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 350 g de anillas de calamar
- 400 g de contramuslos de pollo sin piel ni hueso en trozos pequeños
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1000 g de agua
- 50 g de vino blanco
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 12 mejillones frescos limpios
- 60 g de tomate frito estilo casero
- 1 cucharadita de colorante alimentario
- 500 g de arroz de grano redondo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2443 kJ / 584 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Sacharidy
- 65.7 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 869.4 mg
Alternativní recepty
Pollo guisado con patatas y piquillos (Cocción lenta)
2h 40min
Pulpo de montaña
2 godz. 30 min
Sopa de mariscos
1h 30min
Pollo piri piri con ensalada de verduras (MEATER)
7h 20 min
Truchas con verduras y salsa holandesa
50min
Cazuela de rape rusadir
1 godz.
Paella mixta (HESTAN CUE)
40min
Paella (Cocción de arroz)
55min
Paella del senyoret
1h 30min
Paella mixta rústica
1 godz.
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1h 25min
Paella de marisco
50min