Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de arroz de grano redondo
- 200 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 200 g de judías verdes planas frescas en trozos de 3 cm
- 80 g de aceite de oliva
- 2 - 3 dientes de ajo
- 400 g de conejo en trozos de 3-4 cm
- 300 g de sepia en trozos de 3 cm
- ½ cucharadita de pimentón
- 50 g de tomate frito estilo casero
-
100
g de garrofón fresco
nebo 100 g de garrofón congelado -
800
g de caldo de pollo
nebo 800 g de agua - 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- ¼ de cucharadita de colorante alimentario (volitelně)
- 1 pellizco de romero seco
- 12 mejillones frescos limpios (aprox. 400 g)
- 1 ½ cucharaditas de sal
-
150
g de gambas arroceras crudas
nebo 6 cigalas enteras crudas pequeñas - 1 limón cortado en 6 gajos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2458 kJ / 588 kcal
- Protein
- 38.3 g
- Sacharidy
- 61.9 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 808.2 mg
Alternativní recepty
Pollo guisado con patatas y piquillos (Cocción lenta)
2h 40min
Sopa de pescado
55 Min
Paella de verduras (HESTA CUE)
40 min
Paella mixta (HESTAN CUE)
40 min
Paella (Cocción de arroz)
55 Min
Paella
1 godz. 10 min
Fideuá de marisco del senyoret
1 godz. 10 min
Paella de pollo y marisco XXL
1 Std.
Paella del senyoret
1h 30min
Paella de verduras
40 min
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1h 25 min
Paella de marisco
50 Min